Καλώς ήρθατε στη νέα εποχή των επιχειρήσεων

 

Τι μπορούμε να μάθουμε σήμερα από τους αρχαίους πολιτισμούς για τη λειτουργία μιας επιτυχούς και βιώσιμης επιχείρησης; Η απάντηση εμπεριέχει πολύ περισσότερα από όσα μπορείτε να σκεφτείτε!

Σε μεγάλο βαθμό έχουμε αγνοήσει τους αρχαίους πολιτισμούς και τη σύνδεσή τους με τη σοφία της φύσης στη δημιουργία της σύγχρονης επιχειρηματικής μας κουλτούρας. Έχουμε αγνοήσει αυτήν την σοφία με δικό μας κόστος. Ήρθε η ώρα να ανακτήσουμε αυτή τη σοφία, προκειμένου να δημιουργήσουμε ένα βιώσιμο μέλλον για τον καθέναν μας, τις επιχειρήσεις και τον πλανήτη μας.

 

Παρόλο που πολλοί άνθρωποι στον επιχειρηματικό κόσμο το γνωρίζουν, αλλά λίγοι το παραδέχονται, οι επιχειρήσεις δεν λειτουργούν πια όπως παλιά . Επομένως κάτι διαφορετικό πρέπει να γίνει! Βρισκόμαστε σε μια σημαντική μεταβατική περίοδο από την παλιά μη βιώσιμη μονοδιάστατη νοοτροπία που αποσκοπούσε στο κέρδος με κάθε τίμημα, προς μια νέα βιώσιμη τρισδιάστατη νοοτροπία που αφορά στους ανθρώπους, στο κέρδος και στον πλανήτη. Η τρισδιάστατη νοοτροπία δεν είναι απλά μια καλή ιδέα, είναι το κλειδί για ένα βιώσιμο μέλλον. Η στεγανή σκέψη μας ότι η οικονομία και η οικολογία δεν σχετίζονται, είναι μια κοντόφθαλμη και δυνητικά καταστροφική λανθασμένη αντίληψη. Έχουμε δημιουργήσει μια επικίνδυνα εύθραυστη οικονομία και οικολογία, η οποία απειλεί όχι μόνο την οικονομική ευημερία του παγκόσμιου πολιτισμού μας, αλλά και την ίδια την επιβίωση του πλανήτη μας και όλη η ζωή πάνω σε αυτόν!

 

Η σωστή χρήση των διαθέσιμων πόρων από όλο το παγκόσμιο επιχειρηματικό δίκτυο είναι ζωτικής σημασίας για την αντιμετώπιση πολλών από τις σημερινές παγκόσμιες προκλήσεις. Αλλά χωρίς κάποια σημαντική αλλαγή στον τρόπο σκέψης των ηγετών των επιχειρήσεων, καμία αλλαγή δεν πρόκειται να συμβεί.

 

Το σύστημα PER-K είναι ένας απλός και αποτελεσματικός τρόπος που απευθύνεται στην αλλαγή νοοτροπίας σε υποσυνείδητο επίπεδο, εκεί από όπου πάνω από το 95% των σκέψεων και των συμπεριφορών μας προέρχονται, σύμφωνα με την νευροεπιστήμη! Αυτό είναι το μέρος του μυαλού που πραγματικά ελέγχει τη ζωή μας και βρίσκεται κάτω από το επίπεδο της συνειδητής επίγνωσης μας! Δυστυχώς τα περισσότερα από αυτά τα υποσυνείδητα προγράμματα είναι απαρχαιωμένα ή ακόμη και επιβλαβή για εμάς σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο.

 

Τα καλά νέα είναι ότι αυτά τα απαρχαιωμένα προγράμματα μπορούν να “ξαναγραφούν” όπως ακριβώς ενημερώνεται το λογισμικό στον υπολογιστή σας. Επιστημονική έρευνα βασισμένη στη χρήση του συστήματος PER-K δείχνει ότι δημιουργείται αυτό που ονομάζεται Ολοκληρωμένη Εγκεφαλική Κατάσταση. Αυτή η διμερής συμμετρική κατάσταση των εγκεφαλικών κυμάτων, καθιστά δυνατή την αλλαγή νοοτροπίας πολύ γρήγορα. Συχνά αυτοπεριοριζόμενες υποσυνείδητες πεποιθήσεις μπορεί να αλλάξουν μέσα σε λίγα λεπτά ασχέτως με τον πόσο καιρό προϋπήρχαν!

 

Σας καλώ να συμμετάσχετε στην εξέλιξη των επιχειρήσεων. Μια εξέλιξη προς ένα πιο βιώσιμο κόσμο οικονομικά και οικολογικά.

 

Rob Williams, δημιουργος του PER-K®

Η DreamsRaft είναι πιστοποιημένη facilitator  PER-K® δια μέσου του ιδρυτή της Σπύρου Μαρίνου.

©2024 DreamsRaft - give it a chance, give it a change | Σπύρος Μαρίνος  - training & coaching |

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μπορείτε να μας στείλετε το μήνυμά σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.

Sending

Log in with your credentials

Forgot your details?