Η Συμβουλευτική ζευγαριών μπορεί να βοηθήσει τα ζευγάρια- σε γάμο ή όχι- να κατανοήσουν και επιλύσουν τις συγκρούσεις τους και να βελτιώσουν τη σχέση τους.

Μπορεί να τους δώσει εργαλεία για να επικοινωνούν καλύτερα, να διαπραγματεύονται τις διαφορές τους, να επιλύουν προβλήματα και ακόμη να λογομαχούν με έναν πιο υγιή τρόπο..

Ζητήματα όπως η απιστία, η ασθένεια, ο θυμός, προβλήματα επικοινωνίας – μπορούν να δημιουργήσουν μεγάλη ένταση σε ένα γάμο ή μια σχέση. Η συμβουλευτική μπορεί να βοηθήσει στην επίλυση των συγκρούσεων και στην επούλωση τραυμάτων.

Αν δεν είχατε μια πραγματική συζήτηση με το σύντροφό σας εδώ και εβδομάδες, εάν οι ζωές σας έχουν αρχίσει να κινούνται παράλληλα, αν κάθε συζήτηση μετατρέπεται σε καυγά, ή έχετε ξεχάσει τι είναι το σεξ, τότε η σχέση σας κλυδωνίζεται και το ξέρετε και οι δύο. Ίσως όμως δεν ξέρετε πώς να φτιάξετε τα πράγματα-ή αν πράγματι θέλετε να τα
φτιάξετε.

Αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή να προστρέξετε στη συμβουλευτική ζευγαριού. Μέσα από αυτή τη διαδικασία μπορεί να βοηθηθείτε να ξαναχτίσετε τη σχέση σας ή να αποφασίσετε ότι θα είστε και οι δύο καλύτερα εάν χωρίσετε. Το ζητούμενο είναι να κατανοήσετε καλύτερα τη σχέση σας και να πάρετε πιο συνειδητοποιημένες αποφάσεις.

©2024 DreamsRaft - give it a chance, give it a change | Σπύρος Μαρίνος  - training & coaching |

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μπορείτε να μας στείλετε το μήνυμά σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.

Sending

Log in with your credentials

Forgot your details?